Abfoto.ro - Fotograf Sedinte Foto, Fotograf Botez Bucuresti - ABFOTO

                          Salut!     

     

             Mă numesc Bogdan Alexandru Bucur și mi-ar plăcea să-ți pot spune câte ceva despre mine. Sunt inginer constructor si pasionat de fotografie si calatorie . Locuiesc în Bucuresti, sunt  casatorit, intr-o relatie cu sotia mea de 10 ani si imi place sa fotografiez evenimente.

              Pentru un fotograf , nunta este cel mai complex eveniment de fotografiat, este dinamic si are elemente din toate tipurile de fotografie. Fotografiez nunti din pasiune, imi place sa surprind cat mai multe emotii si incerc sa spun povestea fiecarui eveniment, cat mai bine.

               Pe langa fotografie, sunt pasionat de filme, mai ales cele SF, de mic visam ca o sa fiu astronaut si o sa calatoresc printre stele. Alte pasiuni sunt polo-ul pe apa (l-am practicat timp de 10 ani), fotbalul (l-am practicat pana sa-mi rup ligamentul) si ski-ul.   

              Sunt mare fan Batman, dar in acelasi timp nu pot sa zic ca-mi displac filmele celor de la Marvel (sunt mai pacifist de fel).                                         

              Eu ma simt foarte bine in compania unor oameni sinceri, prietenosi si calzi (ca si mine). Putem dezvolta o relatie de prietenie, iar momentele suprinse vor fi mult mai frumoase si deosebite. Imi place foarte mult cand vad ca oamenii isi arata sentimentele, iubirea fata de parinti, sau iubirea fata de partener, fie ca e printr-o lacrima de fericire, sau printr-un ras cu gura pana la urechi.

              Mai sunt persoane care sunt curioase ce echipament folosesc. Eu trag cu 2 aparate in acelasi timp (Nikon D4s + D850), pentru a surprinde cat mai multe momente, din perspective diferite (35mm+85mm sau 70-200mm), ambele aparate au posibilitatea de a trage simultan pe 2 carduri (unul principal iar al 2-lea de back-up). Cardurile au un suport special pe care il tin asupra mea tot evenimentul, deci amintirile voastre sunt in siguranta cu mine.

              Aruncati o privire peste portofoliul meu si daca va place ceea ce fac, lasati-mi un mesaj ca sa ne putem cunoaste!

             Sfatul meu, indiferent daca ma alegeti pe mine sau nu: investiti in amintirile dvs.!


Powered by SmugMug Owner Log In